Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programlarına Kayıt İçin Gerekli Evraklar (T.C. Uyruklu Öğrenciler)

Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Programlarına Kayıt İçin Gerekli Evraklar (T.C. Uyruklu Öğrenciler)

Yüksek Lisans Programlarına (Fen Bilimleri – Sosyal Bilimler) Kayıt İçin Gerekli Evraklar (T.C. Uyruklu Öğrenciler)

İkamet İzni Başvurusu İçin Gereken Belgeler (Yabancı Uyruklu Öğrenciler)

Bütünleme ve Yaz Öğretimi Duyurusu

Azami Öğrenim Süresi Sonunda Uygulanacak Esaslar

100’lük ve 4’lük Not Sistemleri Eşdeğerlik Tablosu

Yunus Emre Vakfı Türkçe Yeterlilik Sınavı İle İlgili Duyuru

Ulusal Meslek Standartları ve Ulusal Yeterlilikler

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Bakmakla Yükümlü Olunan Kişi Olarak Sağlık Hizmetlerinden Yararlananlar Hakkındaki Duyurusu

Geçici Koruma Kapsamındaki Öğrencilerin Eğitim Hizmetleri

Kuveyt Hükümeti Bursları Duyurusu

Öğrenci Belgenizi e-devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr adresinden de alabilirsiniz.

Askerlik Durum belgenizi e-devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr adresinden de alabilirsiniz. E-Devlet üzerinden alınan barkodlu askerlik durum belgesi ibraz edilen makamlarca yine e-Devlet üzerinden doğrulanabilmektedir.